B2B telemarketing in België

Telemarketing in België

Al meer dan 15 jaar ondersteunt de callcenter afdeling van ABT Nederlandse bedrijven bij het vinden van nieuwe Belgische klanten. Wij doen dit, onder andere, middels business to business telemarketing campagnes waarbij in relatief korte tijd veel bedrijven in België benaderd worden.

De ingezette middelen, en de manier waarop deze worden toegepast, wijken op verschillende punten af van de aanpak die voor de Nederlandse markt succesvol is. Mede hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers helpen aan omzetverhogende afspraken en leads in België.

Een essentieel onderdeel om telemarketing succesvol op de Belgische markt uit te kunnen voeren, is het inzetten van mensen die het Vlaams of Waals-Frans als moedertaal hebben. Bij ons is dit vanzelfspreken het geval.

Onze Belgische medewerkers zijn geen standaard callcenter agents, maar ervaren telemarketing specialisten; zij voeren gesprekken zonder script, en op basis van een intelligente dialoog. Keer op keer slagen zij er daarom in echt contact te leggen, wat in België juist zo belangrijk is.

Door het voeren van goede gesprekken ontdekken we wanneer het commercieel interessant voor u is om met een specifieke Belgische prospect om de tafel te gaan.Onze kracht is dus dat wij renderende relaties opbouwen uit uw naam.

Meer weten over hoe onze telemarketinginspanningen u kunnen helpen aan meer business in België? Bel ons: 020-7508585, of neem direct contact op middels het formulier aan de rechterkant.


callcenter ABT in Spanje

ABT bestaat sinds 1996, en heeft een ruime expertise opgebouwd in het genereren van leads in België. Middels offline (telemarketing) en online stategiën helpen wij jaarlijks tientallen opdrachtgevers aan renderende relaties met Belgische bedrijven.

Ontdek ook de mogelijkheden die ABT België u biedt en neem contact met ons op!