B2B Callcenter in Spanje

ABT, callcenter in Spanje

De callcenterafdeling van ABT is sinds 1996 gespecialiseerd in business to business telemarketing. Binnen B2B zijn we gespecialiseerd in het maken van gekwalificeerde afspraken. Dit doen we vanuit Nederland en Spanje.

Door het voeren van goede gesprekken ontdekken we wanneer het commercieel interessant voor u is om met die prospects om de tafel te gaan.

Wij brengen u in gesprek met nieuwe prospects op het moment dat het ijzer heet genoeg is om gesmeed te worden.

Voor diverse toonaangevende bedrijven nemen wij de kwalificering van prospects en de agendaplanning van hun account managers voor onze rekening.

De kracht van ABT is dat wij verder denken dan alleen bellen en afspraken maken. Wij zijn ook daadwerkelijk betrokken bij het uiteindelijk stijgende verkoopresultaat van onze opdrachtgevers. Het bellen en afspraken maken is geen "doel" maar een "tool" om te komen tot nieuwe orders c.q. klanten. Deze visie resulteert in een zeer hoge conversie tot orders op de door ons gemaakte bezoekafspraken.

Wilt u meer weten over hoe onze telemarketinginspanningen u kunnen helpen aan meer business? Bel ons nu: 020-7508585


callcenter ABT in Spanje

ABT Telemarketing

De callcenter activiteiten ABT staat voor professionaliteit, commercie, passie, specialisme, flexibiliteit en enthousiasme. Ons telemarketing-team heeft affiniteit met en kennis van eerdergenoemde sectoren. Dit garandeert een professionele vertegenwoordiging van onze opdrachtgevers door ABT.

Voor onze opdrachtgevers houden wij ons continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT & internet. Zo bereiken wij dat onze automatisering optimaal aansluit op die van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan koppelingen van prospectdatabases, klantendatabases, agenda's van account managers, etc.