Adressenbestanden verrijken en updaten

Het updaten en verrijken van bestanden is een vorm van lead generatie waarbij bedrijven in een adressenlijst één voor één worden gebeld en onderzocht.

Dit kan bijvoorbeeld met het doel zijn te controleren of de gegevens nog actueel zijn of om te bekijken of een bedrijf aan bepaalde criteria voldoet.

 

Welke prospects zijn interessant?

Door bestanden te laten updaten of te verrijken komt u te weten welke prospects of relaties voor uw onderneming interessant zijn om acquisitie op te plegen.

Daarnaast komt u ook veel te weten over de markt waarin u actief wilt zijn. Waar heeft men nu behoefte aan? Wat doet de concurrentie? Waar liggen de kansen?

Dit stelt u in de gelegenheid om gerichter en kostenefficiënter te werk te gaan.

ABT heeft sinds haar oprichting in 1996 letterlijk honderden bedrijven ondersteund met het opschonen van adressenbestanden. Onze aanpak hierin is dan ook zo nauwkeurig mogelijk, zodat alle waardevolle informatie wordt opgeslagen. Dit soort campagnes kunnen doorgaans op zeer korte termijn worden gestart en, afhankelijk van uw wensen, vlug worden afgerond.

Ten allen tijde wordt in de opdrachtbevestiging goed omschreven welke kwaliteitscriteria u stelt aan de door ons te leveren verrijkte adressenbestanden. Hierdoor kunt u met een gerust hart er op vertrouwen dat uw database goed wordt opgeschoond of geupdate.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder op onze website, of bel ons vrijblijvend: 020-7508585