Referentie telemarketing BvCM

BvCM en A B T

  • BvCM (Bureau voor Credit Management) is onderdeel van de CM Group en is een snel groeiend, dynamisch, zeer ervaren en deskundig credit managementbureau. Dankzij ervaren professionals worden alle diensten op hoogwaardig niveau uitgevoerd:

    Incasso, Consultancy, Detachering, Outsourcing debiteuren beheer, Werving & Selectie.De klanten van BvCM bevinden op de nationale en internationale markt.

De telemarketing agents van ABT nemen in hun telefoongesprekken met potentiële nieuwe opdrachtgevers de bedrijfsidentiteit van BvCM aan.

Ze maken de afweging een afspraak wel of niet te noteren aan de hand van vooraf met BvCM vastgestelde inventarisatievariabelen en afspraakcriteria.

De ervaren en getrainde callcenter agents hebben kennis van Credit Management, zij weten de Unieke Punten van BvCM goed naar voren te brengen en de prospects te prikkelen tot het maken van een afspraak. Zo helpt ABT BvCM aan afspraken, die hen commerciële resultaten brengen.

...Wij als Credit Management Group doen reeds langere tijd zaken met ABT. Mede door de inspanningen van ABT zijn wij genomineerd voor de FD Gazellen (www.FD.nl/gazellen) voor de hardst groeiende onderneming van Nederland. Groeien doen wij met name door het verkrijgen van nieuwe klanten en daar speelt ABT een belangrijke rol in. Misschien nog wel belangrijker is de chemie met alle medewerkers van ABT van directie tot aan de “call-centre medewerkers.

Korte lijnen, snel schakelen en dat is ook onze USP! "

Andre Groot
Directeur CM groep