DSV en A B T

  • DSV Air&Sea is een leidende aanbieder van onder andere lucht- en zeevrachtfaciliteiten en logistieke oplossingen. De Nederlandse activiteiten zijn een onderdeel van "DSV Air&Sea Network", met meer dan 300 vestigingen in 103 landen. In Nederland zijn er 4 vestigingen, Schiphol, Eelde, Maastricht en Dordrecht.

    De infrastructuur van DSV Air&Sea Nederland omvat een netwek van opslagdepots die bemand worden door professionals met vele jaren ervaring en een passie om klantenservice te verlenen.

     

Met een compleet pakket aan logistieke diensten en met ruim 2.500 medewerkers is DSV Air&Sea in staat iedere zakelijke klant maatwerkoplossingen aan te bieden, op lokaal, Europees en intercontinentaal niveau.

Wekelijks genereren de telemarketing professionals van Callcenter ABT voor DSV Air&Sea haar lucht- en zeevrachtspecialisten tientallen gekwalificeerde bezoekafspraken.

Door dit structureel telefonisch scannen van de markt zorgt telemarketingbureau Callcenter ABT niet alleen voor leadgeneratie door "het maken van afspraken" maar wordt tevens de gehele database verrijkt met interessante marktinformatie zoals het aflopen van contracten van de concurrent.

...De telemarketing agents van ABT zijn ons visitekaartje, we hebben dan ook eerst een uitgebreide pilot met ze gedaan om hun kwaliteit te testen. Ze blijken meer dan een belbureau, ze zijn onze strategische "partner in sales", ze denken goed met ons mee en weten ons steeds aan tafel te krijgen bij de grootste bedrijven. Zonder ABT waren we nooit zo snel gegroeid."