Fa-med en A B T

  • ABT genereert op projectbasis new business leads voor Fa-med.

    Fa-med is in 1988 opgericht door de Landelijke Specialisten Vereniging als factormaatschappij voor medische beroepen.

    Fa-med is marktleider, neemt medisch dienstverleners de zorg over de debiteurenportefeuille uit handen en zorgt voor correcte facturering, inning en betaling.

    Desgewenst wordt zelfs het debiteurenrisico overgenomen.

Fa-med onderscheidt zich door marktleiderschap en innovatie, betrouwbaarheid en partnership, onafhankelijkheid, hoogwaardig netwerk, service en kwaliteit

Callcenter ABT voert voor Fa-med projectmatig telemarketing gesprekken met de beroepsgroepen waar Fa-med zich op richt, met als doel "agendaplanning".

De ervaren en getrainde telemarketing agents van ABT weten in een persoonlijk gesprek Fa-med en haar diensten onder de aandacht van potentiële klanten te brengen door het inventariseren van hun behoeftes en eventueel te matchen door het maken van afspraken.

Naast het maken van kwalitatieve bezoekafspraken voor de accountmanagers draagt ieder gevoerd gesprek dan ook bij in de naamsbekendheid van Fa-med.
Bovendien wordt de database verrijkt met voor Fa-med zeer interessante informatie, die tijdens de telefoongesprekken door de telemarketeers van ABT worden geïnventariseerd.