Tarieven telemarketing ABT

ABT is niet de goedkoopste in de markt: kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Onze medewerkers hebben een gemiddelde leeftijd van 41 jaar. Het zijn mensen met ervaring in sales, die begrijpen hoe een commerciëel gesprek wordt gevoerd.

Wij werken op basis van een uurtarief en na een volledige pilot eventueel op basis van shared risk.

Omdat we een professionele organisatie zijn, die staat voor de kwaliteit van haar dienstverlening werken wij uiteraard niet op basis van no cure no pay zonder eerst een kortlopende pilot te hebben uitgevoerd.

De hoogte van het tarief is afhankelijk van het aantal adressen, de looptijd en omvang van de belcampagne. Onze tarieven omvatten de salarissen voor de teleconsultants, supervisie- en communicatiekosten.

 

Pilot

Wij laten u graag middels een pilotproject kennis maken met de kwaliteit van ABT. U ervaart dan zelf waarom sinds 1996 letterlijk duizenden bedrijven voor ons gekozen hebben.

Ter voorbereiding van de pilot gaan we op zoek naar de meest kansrijke doelgroep, en gaan we samen met u onderzoeken wat nu het daadwerkelijk onderscheidend vermogen van uw bedrijf is. Vervolgens ontwikkelen we, samen met u, de ideale marketingmix, waarmee uw ideale prospects zowel offline (bellen) als online (internet lead generatie) worden getriggerd om eens met u om tafel te gaan.

Door onze bewezen succesformule haalt u zelfs op een korte pilot al een interessant rendement.

Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op: 020-7508585