B2B telemarketing in België

B2B Telemarketing

A B T helpt haar opdrachtgevers met het bereiken van omzetdoelen onder andere middels B2B telemarketing.
Sinds de oprichting in 1996 hebben wij voor letterlijk duizenden bedrijven business to business telemarketingactiviteiten verricht.

Hierdoor hebben wij ervaring in vrijwel iedere denkbaar segment van de markt. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege het hoge rendement van onze aanpak. De A B T methode staat voor kwaliteit en creatieve campagnes, die verder gaan dan bij een standaard callcenter.

Anno 2016 is b2b telemarketing nog steeds een krachtig medium om relaties met nieuwe klanten aan te knopen. Wij zetten meerdere kanalen voor u in om u aan tafel te brengen bij potentiële opdrachtgevers. Juist als telemarketing wordt ingezet als onderdeel van een breed leadgeneratieprogramma, is zij doorgaans nog succesvoller.

A B T hanteert een B2B marktbenadering die uniek is in de markt. Consultative calling, scriptloos bellen, stricte kwaliteitscontrole en het combineren van online marketingtools maken hier onder andere onderdeel van uit.

Indien u overweegt B2B telemarketing in te zetten, neem dan contact met op ons. Wij delen onze expertise graag met u.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder op onze website, of bel ons vrijblijvend: 020-7508585