Onze werkwijze

Onze medewerkers voeren intelligente dialogen met uw potentiële opdrachtgevers in plaats van scripts voor te lezen. Middels consultative calling inventariseren we of er bij hen behoefte bestaat aan uw product of dienst.

Indien blijkt dat er inderdaad van een dergelijke behoefte sprake is, wordt er gekeken of er is voldaan aan de met u overeengekomen afspraakcriteria. Pas als dit het geval is maken wij een afspraak.

Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een afspraak ontvangt die commerciëel interessant is.

 

Leadgeneratie 2.0

ABT loopt voorop met de nieuwste technieken op het gebied van leadgeneratie. Wij hanteren een integrale aanpak, waarbij niet alleen wordt gekeken naar offline leadgeneratie (telefonische acquisitie), maar ook naar online leadgeneratie (inbound marketing).

We maken gebruik van zeer geavanceerde leadgeneratie-applicaties. Hierdoor kunnen we er altijd voor zorgen dat er afspraken worden gepland met bedrijven die op uw product of dienst zitten te wachten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze afspraken vanuit topografisch oogpunt het meest praktisch worden ingepland.

Uiteraard ontvangt u van wekelijks een uitgebreide rapportage van de resultaten, en worden afspraken aan u doorgegeven op de dag dat zij gemaakt zijn.

Onze afspraken worden altijd nageluisterd, voordat ze naar u worden verstuurd. Op deze manier ontvangt u alleen afspraken die commercieel interessant zijn.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder op onze website, of bel ons vrijblijvend: 020-7508585