B2B Leads

Leads

A B T helpt bedrijven bij het vinden van nieuwe klanten. Wij doen dit middels het genereren van leads. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan leads die gegenereerd zijn middels aanvragen op websites of aan leads die voort komen uit een telefoongesprek.

U bent echter niet op zoek naar leads, wel naar nieuwe klanten. Vandaar dat wij eerst goed met u afspreken wat nu precies een lead is. Op welk moment in de prospect journey wilt u in gesprek? Wat hebt u nodig om van een lead een order te maken?

A B T ondersteunt en adviseert u hier graag bij!

Wij zijn er in gespecialiseerd om middels een contactstrategie koude contacten lauw en vervolgens warm te maken. Verkoop is namelijk het resultaat van een relatie. Deze relatie bestaat uit diverse stappen, waarvan telefoongesprekken onderdeel uitmaken. Hierdoor kunt u zelf bepalen op welk moment in de contactstrategie een lead gekwalificeerd genoeg is om om tafel te gaan met een prospect.

Met onze opdrachtgevers spreken wij altijd af aan welke criteria onze leads moeten voldoen. Op deze manier is onze hoge kwaliteit van dienstverlening goed inzichtelijk en is het voor u makkelijker om leads te converteren naar order.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder op onze website, of bel ons vrijblijvend 020-7508585