Koude acquisitie software voor computer & tablet

ABT Leadsoftware biedt een totaaloplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar leads of nieuwe klanten en de koude acquisitie niet willen uitbesteden aan een externe partij.

Anno 2016 zijn er nog steeds bedrijven die koude acquisitie plegen van uit excel en outlook, een papieren lijstje, een standaard CRM en zelfs nog van uit de telefoongids. Het spreekt voor zich dat deze manier van werken niet effectief is en daarnaast een hoop kansen kost.

Onze software stelt u in staat gemakkelijk uw adressenbestand met interessante bedrijven effectief op te volgen middels cold calling.Resultaatgerichte koude acquisitie anno 2014, met het Cold Call CRM.

Als u de sales force van uw bedrijf goed op orde wilt hebben, is een cold call crm daarom onontbeerlijk. Dit zorgt er voordat u geen enkele kans mist, en dus meer nieuwe opdrachtgevers zal binnen halen. Lees hier hoe dit werkt »

Onze software is vergelijkbaar met callcentersoftware of telemarketingsoftware en wordt daarom zowel door MKB bedrijven gebruikt, als door callcenters, die onze software gebruiken voor leadgeneratie of afspraken maken.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder op onze website, of bel ons vrijblijvend voor een online demo!

Met onze software bent u in staat systematisch en geautomatiseerd met nieuwe opdrachtgevers in contact te komen. U bespaart hierdoor tijd, terwijl uw verkoopkansen fors toenemen.

Bel ons nu: 020-7508585