Mailing nabellen

Overweegt u uw prospects te benaderen door middel van een mailing? Als u dit in het verleden al eens gedaan heeft, zult u waarschijnlijk gemerkt hebben dat de response, die u kreeg op uw mooie brochure of flyer, tegen viel.

Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat een mailing niet zozeer als een ultiem acquisitiemiddel dient te worden gezien, maar vooral als een onderdeel van een marketingmix.

 

Verhoog de conversie op een mailing met telemarketing

De ervaring leert dat als een mailing wordt nagebeld het aantal reacties met maar liefst 10-15% kan stijgen.

Door de verzonden mailing vergroot u uw naamsbekendheid, maar krijgt u geen contact met de prospect. Met de inzet van telemarketing om de mailing na te bellen komt de prospect direct met uw bedrijf in contact, wat uiteindelijk omzetverhogend werkt.

De mailing kan worden gebruikt om eens 'verder te praten' over uw bedrijf en uw propositie. Er kan ingehaakt worden op de mailing; wat vindt de prospect ervan, staat hij open voor een bezoek afspraak? Of juist niet? En zo nee, waarom niet?

 

Verbetering propositie door de mailing na te bellen

Middels het nabellen van uw mailing krijgt u waardevolle informatie, waarmee uw onderneming haar propositie nog beter kan formuleren. Toekomstige mailings kunnen daarmee succesvoller worden gemaakt.

U verkrijgt dus informatie waarmee meer orders kunnen worden binnen gehaald!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder op onze website, of bel ons vrijblijvend: 020-7508585