Telefonische verkoop

Hebt u een product of dienst dat u direct aan de telefoon wilt laten verkopen? ABT is de partij die u hierbij kan ondersteunen. Middels ons unieke partnernetwerk helpen wij diverse toonaangevende bedrijven middels telefonische verkoop aan nieuwe klanten.

Onze partners zijn zelfstandige ondernemers die begrijpen dat telefonische verkoop een vak apart is. Daarmee commiteren zij zich samen met u aan een resultaat waar u trots op kunt zijn!

Bij telefonische verkoop gaat het er om dat er zo veel mogelijk verkocht wordt, want dan houdt u het meest over. De vraag is echter wat dan zo veel mogelijk is. Belangrijk in dit verband is het verschil tussen netto en bruto resultaat van uw telefonische verkoop campagne. Na telefonische verkoop heeft immers de respondent zeven dagen de tijd om toch nog van zijn koop af te zien. U begrijpt dat het annuleren van een koop doorgaans voor u kosten met zich mee brengt, en dat willen we zo veel mogelijk voorkomen.

Het gaat er daarom om dat de telefonische verkoop gesprekken dusdanig worden gevoerd dat iemand echt volmondig “ja” zegt om bij u klant te worden en te blijven. Wij commiteren ons aan het eindresultaat, op een manier waar u ook echt beter van wordt. Overweegt u nieuwe klanten middels telefonische verkoop te werven? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons nu: 020-7508585

 

Dankzij de telesales activiteiten van ABT hebben wij een enorme groei doorgemaakt met de verkoop van onze software-oplossing. ABT denkt met ons mee en komt met creatieve en innovatieve ideeën om nieuwe klanten aan ons te binden. Aan de hand van uitgebreide managementrapportages en adviezen is het gelukt om het salestraject structureel te optimaliseren.