Verkooptraining koude acquisitie

Verkooptraining koude acquisitie

Succesvol aquireren en afspraken maken

ABT Trainingen helpt uw binnendienst meer en betere verkoopafspraken te maken. Sinds 2010 bieden wij diverse verkooptraining- en coachingstrajecten aan waarmee een significante verbetering van de belresultaten wordt bewerkstelligt. ABT is in 1996 gestart als B2B Callcenter, wat betekent dat wij een schat aan praktijkervaring hebben opgedaan.

Deze praktijkervaring is verwerkt in eenvoudig te begrijpen, maar zeer effectieve hands-on oplossingen. Hiermee bouwt u een goed gevulde pipeline op, die leidt tot meer nieuwe klanten!

Om uw medewekers een goede verkooptraining te kunnen geven maken wij eerst een analyse van de huidige situatie. Daarmee krijgen wij, maar ook u,een goed inzicht waarmee uw medewerkers gericht getrained worden op het maken van kwalitatief goede afspraken. Ook onderzoeken we desgewenst uw propositie en software-omgeving, factoren die van grote invloed zijn op de resultaten van uw medewerkers.

Hierdoor wordt het interne acquisitieproces dusdanig geoptimaliseerd dat er sprake wordt van een gestructureerde salesmachine. Onze aanpak leidt daarmee aantoonbaar tot toename van uw omzet.

Wilt u ook betere koude acquisitie? Bel ons dan nu: 020-7508585