Telemarketing training

In de meeste bedrijven is er al jarenlang sprake van een goed geoliede verkoopmachine. Althans, zou zo het moeten zijn. In de praktijk blijkt, dat het gros van langbestaande bedrijven nauwelijks kijkt naar het interne telemarketingproces.

Dit leidt doorgaans tot achterstand ten opzichte van de concurrentie, die hier wel aandacht aan besteedt. Wanneer was de laatste keer dat u het koude acquisitieproces echt goed heeft doorgelicht? Hebt u dit zelf gedaan, of laten doen door een externe partij, die met open vizier naar uw organisatie heeft gekeken? Ervaring heeft ons geleerd, dat bij 81,8% van alle bedrijven, waar wij een telemarketing training hebben gegeven, een structurele salesoptimalisatie kon worden gerealiseerd. Dit heeft zich na een tijd vertaald in aanzienlijk meer omzet.

De analyse en bijhorende telemarketingtraining leidt niet alleen tot optimalisatie van het koude acquisitietraject, maar maakt tevens de werkelijke prestaties van uw (binnendienst) medewerkers inzichtelijk.

Wilt u ook betere koude acquisitie? Bel ons dan nu: 020-7508585

Telemarketing training met resultaat!

Tijdens onze telemarketing training leren uw medewerkers betere resultaten te halen uit hun koude acquisitie gesprekken. Ze krijgen de juiste handvatten op dit te realiseren, recht uit de praktijk. De ervaring leert dat de telemarketing training leidt tot kwalitatief betere gesprekken en resultaten.

Wij trainen mensen om beter te leren verkopen op basis van hun eigen persoonlijkheid en niet op basis van verkooptrucs. Dat leidt tot makkelijkere en dus betere gesprekken, wat u terug ziet in de resultaten!